ERTON Παπαγάλος με στυλ
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ηλικία : 29 Τόπος : XORA T SK8 Ασχολίες : ANIXNEYSH ADIAKRITON PSILLON 'EPISKEPTHS',ANIXNEYSH PSILON STA AXYRA,ANIXNEYSH GATON DALMATIAS Χιούμορ : AF8ONO Registration date : 29/10/2008
| Θέμα: DIAFORES GERMANOU-ELLINA Παρ Νοε 07, 2008 8:22 pm | |
| Διαφορές Γερμανού με Έλληνα κατά τη διάρκεια της εργασίας (ή τα προβληματα επικονωνίας που θα αποκτήσουν οι Γερμανοί με το management του ΟΤΕ)
Γερμανός >Σοβαρά ; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό! Έλληνας>Πω , πω κουφάθηκα ρε πουστη!
Γερμανός >Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα Έλληνας>Στ' αρχιδια μου !
Γερμανός >Μου αρέσουν οι προκλήσεις Έλληνας> Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!
Γερμανός >Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα Έλληνας>Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την παπαριά !
Γερμανός >Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας Έλληνας>Να πάει να γαμηθεί και να το κάνει μόνος του ο καριολης!
Γερμανός >Ναι , οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω Έλληνας>Ωραία ! Και κερατάς και δαρμένος !
Γερμανός >Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα Έλληνας>Είναι εντελώς μαλάκας !
Γερμανός >Με συγχωρείτε Έλληνας>ΕΕ ! Εσύ !
Γερμανός >Με συγχωρείτε, Κ ύριε ! Έλληνας>ΕΕ ! Εσύ ! Ναι , ΕΣΥ ρε μαλάκα!
Γερμανός >Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα Έλληνας>Είστε όλοι άχρηστοι !
Γερμανός >Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω Έλληνας>Δε γαμιεσαι λέω εγώ!
Γερμανός > Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της Έλληνας>Τι ; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει
Γερμανός >Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ; Έλληνας>Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα;
Γερμανός >Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη Έλληνας>Καλά , σκατά έχεις στο μυαλό σου;
Γερμανός .Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε Έλληνας>Πάλι τα αρχιδια μου πήρε!
Γερμανός >Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη Έλληνας>Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας !
Γερμανός >Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας Έλληνας>Πάλι χάλασε η μπαχατέλα!
Γερμανός >Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες Έλληνας>Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει!
Γερμανός >Ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί Έλληνας>Από τα σκαλιά και άμα σ' αρέσει ! | |
|
POKAFI Παπαγάλος με στυλ
Αριθμός μηνυμάτων : 545 Ηλικία : 29 Τόπος : dn exo Ασχολίες : dn exo Χιούμορ : dn exo Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: DIAFORES GERMANOU-ELLINA Σαβ Νοε 08, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
ERTON Παπαγάλος με στυλ
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ηλικία : 29 Τόπος : XORA T SK8 Ασχολίες : ANIXNEYSH ADIAKRITON PSILLON 'EPISKEPTHS',ANIXNEYSH PSILON STA AXYRA,ANIXNEYSH GATON DALMATIAS Χιούμορ : AF8ONO Registration date : 29/10/2008
| Θέμα: Απ: DIAFORES GERMANOU-ELLINA Σαβ Νοε 08, 2008 12:57 pm | |
| | |
|