ERTON Παπαγάλος με στυλ
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ηλικία : 29 Τόπος : XORA T SK8 Ασχολίες : ANIXNEYSH ADIAKRITON PSILLON 'EPISKEPTHS',ANIXNEYSH PSILON STA AXYRA,ANIXNEYSH GATON DALMATIAS Χιούμορ : AF8ONO Registration date : 29/10/2008
| Θέμα: TO KOUFO TZINI Πεμ Δεκ 18, 2008 8:10 pm | |
| Ήταν ένας μούτσος σε ένα καράβι 40 πόντους όλους κι όλους,κάθε μέρα όλοι τον κορόιδευαν και τον περιγελούσαν για το ύψος του. Στεναχωρημένος ο μούτσος αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του καπετάνιου. -Καπετάνιε αισθάνομαι πολύ ασχημα. -Γιατί παιδί μου? -Όλοι με κοροιδεύουν για το ύψος μου τι μπορώ να κάνω?Δεν αντέχω άλλο θα πέσω στη θάλασσα. Ο καπετάνιος όντως τον λυπάται,βγάζει από ένα παλιό σεντούκι ένα παλιό λυχνάρι και του λέει: Θα τρίψεις τρείς φορές καλά το λυχνάρι,θα περιμένεις λίγο μέχρι να εμφανιστεί το τζίνι που κρύβει μέσα θα του ζητήσεις ότι θέλεις και αυτό θα στο πραγματοποιήσει. Πρόσεχε όμως δύο πράματα α)έχεις μόνο μία ευκαιρία και β)το τζίνι δεν ακούει καλά. Παίρνει λοιπόν ο μούτσος το λυχνάρι τρελαμένος απο χαρα και τρέχει στην καμπίνα του.Τρίβει το λυχνάρι,περιμένει,βγαίνει το τζίνι του υποκλίνεται και του λέει ότι είναι έτοιμο να εκπληρώσει οποιαδήποτε επιθυμία του. Ο μούτσος αφου σκέφτεται λίγο παραγκωνίζει το πρόβλημα του ύψος του και ζητάει ένα δωμάτιο λίρες.Σε χρόνο μηδέν όλη η καμπίνα γεμίζει μπύρες και το τζίνι εξαφανίζεται. Τρέχοντας με το λυχνάρι παραμάσχαλα ο μούτσος,πάει στον καπετάνιο και του λέει το συμβάν. Χαμογελόντας ο καπετάνιος του λέει: Σου το είπα ρε μαλάκα το τζίνι δεν ακούει καλά,λες εγώ να ήθελα 40 πόντους μούτσο; _________________ | |
|
darkdeath32 Παπαγάλος
Αριθμός μηνυμάτων : 207 Ηλικία : 29 Τόπος : somewhere in hell Ασχολίες : podhlasia(cycling)K.a. Χιούμορ : kai gamw to xioumor!!!(ypertato) Registration date : 27/10/2008
| Θέμα: Απ: TO KOUFO TZINI Πεμ Δεκ 18, 2008 9:49 pm | |
| | |
|