ERTON Παπαγάλος με στυλ
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ηλικία : 29 Τόπος : XORA T SK8 Ασχολίες : ANIXNEYSH ADIAKRITON PSILLON 'EPISKEPTHS',ANIXNEYSH PSILON STA AXYRA,ANIXNEYSH GATON DALMATIAS Χιούμορ : AF8ONO Registration date : 29/10/2008
| Θέμα: ANEKDOTA TOTOU Παρ Νοε 07, 2008 11:30 am | |
| EDO 8A GRAFONTAI TA ANEKDOTA T TOTOU..
K KSEKINONTAS
sthn ta3h: opios apanthsh sths erotisis moy sxolase,leei i daskala.oi ma8ites menoyn afonoi meta tin proti erotish poy itan: posoys kokoys amoy exei i saxara.tote o totos petaei mia saita. pios to ekane ayto?eipe i daskala.tote o totos feygontas leei ego | |
|
ERTON Παπαγάλος με στυλ
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ηλικία : 29 Τόπος : XORA T SK8 Ασχολίες : ANIXNEYSH ADIAKRITON PSILLON 'EPISKEPTHS',ANIXNEYSH PSILON STA AXYRA,ANIXNEYSH GATON DALMATIAS Χιούμορ : AF8ONO Registration date : 29/10/2008
| Θέμα: Απ: ANEKDOTA TOTOU Παρ Νοε 07, 2008 11:35 am | |
| Μια μέρα ο πατέρας του Τοτού του είπε: "Τοτό πήγαινε να πάρεις το σφυρί του γείτονα" Ο Τοτός πήγε στο γείτονα και του ζήτησε το σφυρί αλλά αυτός δεν του το 'δωσε γιατί το χρειαζότανε. Ο Τοτός επιστρέφει στον πατέρα του και του λέει ότι ο γείτονας δεν του δίνει το σφυρί του. Και ο πατέρας του απαντάει "Τοτό πήγαινε να φέρεις το δικό μας!!"
Η μητέρα του Τοτού του είπε να πάει στο Super-Market να πάρει πέντε γάλατα ΝΟΥΝΟΥ. Ο Τοτός πάει στο Super-Market αλλά στην πόρτα σταματάει και διαβάζει την αφίσα που λέει "Γάλατα υπάρχουν πολλά ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα!!" . Ο Τοτός γυρίζει στο σπίτι με άδεια χέρια. Ρωτά λοιπόν η μαμά του που είναι το ΝΟΥΝΟΥ και αυτός απαντά όπως η αφίσα : "Γάλατα υπάρχουν πολλά ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα!!"
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
Τοτό, μήπως ξέρεις που είναι τα μάτια της γιαγιάς; Μα στο πρόσωπο της! Η γλώσσα της; Στο στόμα της Τα δόντια της; Στο κομοδίνο Κυρία!!
ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Τοτός έχει διαβάσει καλά Γεωγραφία
Για πες μου Τοτό, που είναι η Κίνα Στη σελίδα 50 Κύριε !! | |
|
ERTON Παπαγάλος με στυλ
| Θέμα: Απ: ANEKDOTA TOTOU Παρ Νοε 07, 2008 11:40 am | |
| Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: - "Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας!". Στην συνέχεια ρωτάει έναν: - "Κώστα, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!". Απαντά ο μαθητής: - "Δεν ξέρω κυρία!". Και η δασκάλα του λέει: - "Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω". Στην συνέχεια... - "Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;". Απαντά ο Πέτρος: - "Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!". Του απαντά η δασκάλα: - "Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!". - "Τώρα εσύ Τοτέ, ρώτα με ΕΣΥ κάτι!". Ξεκινά και λέει λοιπόν: - "Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσει στις γυναίκες να το βάζουν στο στόμα;". Τσαντίζεται η δασκάλα: - "Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!" Ήρεμος της λέει της δασκάλας: - "Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!" | |
|
ERTON Παπαγάλος με στυλ
| Θέμα: Απ: ANEKDOTA TOTOU Σαβ Νοε 08, 2008 1:35 pm | |
| Ρωτάει ο δάσκαλος τον Τοτό να τou πει ένα ζώο. Λέει ο Τοτός: - Πουλί! - Μπράβο, του λέει ο δάσκαλος. Αμέσως πετάγεται η Ελενίτσα και λέει: - Απ`το στόμα μου το πήρες! Κι ο Τοτός: - Γιατί μωρή, τσιμπούκια μου έπαιρνες; | |
|